Stöpa ljus

 
 
Är så nöjd med bilderna och tycker dom blev väldigt fina lite brusiga. Det var ganska mörkt där vi var men det gör verkligen ingenting tycker bilderna blev väldigt mysiga med lite brus. 
 
Hej! Igår var hela familjen och stöpte ljus med några av pappas jobba kompisar. Väldigt mysigt och trevligt. Vi åt julmat och stöpte ljus! Dock har vi inte fått hem ljusen ännu då de skulle stelna och svalna. Gjorde även den som pappa visar upp på översta bilden och andra bilden. Blev verkligen hur nöjd som helst med den. Gjorde även en del "vanliga ljus" också. 
 
Idag har jag och mamma varit hos några hästar där mammas kompis dotter rider. Fick borsta en av hästarna så himla mysigt. Efter det var vi och handlade, sen hade jag kaninen ute och efter det cyklade jag till gymmet. Det gick väldigt bra och träna idag körde inte ett jättehårt pass men är ändå nöjd med passet. 
Har verkligen varit två jättebra dagar! Imorgon blir nog en ganska lugn söndag med lite övningskörning eventuellt ett till pass på gymmet men får se om jag orkar det haha. 
 
Tror ingen har missat det som hände i Paris i går alla tankar går till de personer som förlorat nära och kära! <3 Undra vart världen är påväg... Det som hänt är verkligen så hemskt!
 
Kram<3
catrin Monica Sandberg

Så himla coolt :) vill också testa det

Svar: Tack! Ja det var verkligen kul och prova att göra ljus! :D
Sara Pettersson

Linn Strömberg

Bruset gav en mysig känsla i bilderna! <3

Mina tankar går till hela världen då t.ex. även Libanon blev utsatta för självmordsbombare samma dag. Viktigt att inte glömma någon. Alla andra händelser blir spm begravda under Paris-händelsen, som också den självklart var hemsk!

Svar: Ja visst gjorde det det! <3

Ja självklart! Det är så dåligt att inte det uppmärksammas. Visste ärligt talat inte om att det var självmordsbombare i Libanon. Eftersom det i Frankrike har uppmärksammats så himla mycket.
Sara Pettersson

Jhennifer

Va coolt! Vill också prova någongång. Låter som du har en super mysig helg

Svar: Ja verkligen! Ja det har verkligen varit en bra helg. Speciellt Fredag och Lördag! :D
Sara Pettersson

Isabella

så kul!

Svar: Ja verkligen! :D
Sara Pettersson

linah

nice!! :D

Svar: Tack!! Ja verkligen!! :D
Sara Pettersson