Sockerberoende och Fredag

Åh detta hade inte varit helt fel nu! ;)
Hej! Idag har jag först varit i skolan och haft svenska vi skrev en uppsats sen fick vi sluta blev klar med den vid tio och sen gick jag en runda på stan. Köpte bara julgranskulor tyvärr.. Men vill sticka in i morgon tror jag då jag hittade ett par skinnbyxor på Cubus men köpte inte dom. Ångrar mig nu hehe så får se om mamma är sugen på att köra in mig. Åt sedan lunch på ett fik själv haha. Tog räkmacka och kladdkaka! Så gott! Tog sen bussen hem och har sedan dess gått en runda med Boris ätit mellanmål och varit och ridit. Gick bra och rida idag också!! :D Nu har jag precis ätit lite middag,. Mamma och pappa är på Afterwork med pappas kompis. Så är helt hemma själv då min lillebror är i Tyskland och ska spela trummor. 
 
Angående rubriken så vill jag börja ta tag i mitt sockerberoende igen då jag var utan socker ett tag men sen föll jag dit igen och nu vill jag ta tag i det igen då jag mår mycket bättre utan socker och sen funderar jag också på att sluta med gluten. Men tar en sak i taget! Vill verkligen sluta med socker men det är lättare sagt en gjort. Det är så lätt att det slinker ner en chokladbit och sen dricker jag coca cola. Drack det till och med igår och det är inte ok så det är något jag verkligen ska satsa på då jag tror min kropp kommer må tusen gånger bättre utan sån skit. 
Feellencia

Åh, I KNOW THE FEELING! Man ska bara köpa en liten chokladbit liksom, bara en! Vi vet alla hur det brukar sluta! Haha, jag är så dålig på att ta avstånd när man väl börjat, trots att man vet att man mår bättre utan!

Riktigt fin blogg förresten, kram kram!

Svar: Sen blir det inte bättre av att man har det hemma heller.. Haha! :'D Samma här sen efteråt när det är försent tänker man "Jag skulle ju sluta med sötsaker.."

Tack så jättemycket! Kram! :D
Sara Pettersson

Linn Strömberg

Åh vad mumsigt med räkmacka och kladdkaka!

Svar: Ja det var det verkligen!! :D
Sara Pettersson

Ida Lindborg ♡

ser ju inte lite gott ut *.*

Sv. Tack så jättemycket! v

Ida Lindborg ♡

Ser ju inte lite gott ut *.*

Sv: Tack så jättemycket! ♡

MATILDA

vad gott :D

Svar: Ja hade verkligen inte varit fel nu!! :D
Sara Pettersson

Gabriella

Vilka fina bilder på hela bloggen!

Svar: Åh tack så mycket!! :D
Sara Pettersson