Ett föl

 
 
Några bilder från idag!
 
Hej!. Idag gick jag en fotorunda och tog hunden med mig till ett fält i närheten där jag bor , där det går sex hästar. Tre föl med deras mammor. Det brukar vara hästar där varje sommar och jag brukar dit och fota en hel del men detta året har det bara blivit en gång innan. Nu två gånger! haha! ;) 
Hoppas ni har haft en bra dag!
Kram!
 

Sunday

  
 
Hej! I fredags var jag hemma från skolan. Mamma ringde till sjukhuset i Karlskrona så pappa och jag körde dit. Efter sjukhuset körde vi till Stadium Outlet hittade ett par skor och en ryggsäck där kan visa er bilder senare. På kvällen sen var jag och några kompisar på strandpromenaden och hade lite fest. Vi eldade vilket var tur då det inte blev så kallt. Väldigt mysigt och roligt!! Det var verkligen vad jag behövde. Kvällen/natten avslutades självklart på Mcdonalds!! Var hemma lite efter två tror jag. Skriver detta varje gång men herregud var glad jag är att får vara med såna fantastiska människor!<3 
 
Igår var jag,mamma och William i stan för han skulle ha en kostym till ett bröllop vi ska på om någon månad. Som ni ser på bilderna ovan. Han ville ha några bilder på sin blogg som ni hittar HÄR. Så tog några i går kväll. Även jag hittade tre saker på H&M som jag kan visa er sen också! ;) 
Igårkväll var jag och William hemma själva så vi cyklade in till stan och köpte thaimat som vi tog med oss hem och åt. Väldigt gott!! Sen vid åtta så cyklade jag och Moa till gymmet och tränade vi var helt själva där. Perfekt då ingen maskin var upptagen! :D Så lördagskvällar blir nog en av de dagar vi kommer träna om båda kan. 
 
Så det var min helg. Idag händer inte något speciellt jag och Moa ska nog till gymmet ikväll igen och träna hoppas vi har samma tur idag och är själva där!
 
Kram! 
 
 
 
 

Thursday and tomorrow is Friday

 
Mormors sockerbullar som hon bakade till pappa. Han får dom varje år när han fyller år och dom är verkligen hur goda som helst!<3
 
Hej på er! Idag har jag varit hemma från skolan då jag inte alls mått bra. Jäkla mage.. Var iallafall på gymmet ikväll för att jag hade anmält mig till något där dom visar hur maskinerna funkar så det var väldigt bra. 
Läste förresten ut Divergent idag som jag började läsa för rättså många veckor sedan. Tog lite tid med de senaste dagarna har jag verkligen fastnat för boken så himla himla bra!! Ska börja läsa Insurgent som är nästa bok i serien. Kan verkligen tipsa om Divergent hoppas de andra böckerna är lika bra!!
 
Kram!