En lugn dag på påsklovet

 
 
 
Från i Lördags när vi var i sommarstugan och firade påsk med farmor och farfar och faster och kusiner.
 
Hej! Idag har varit en ganska så lugn dag. Började med att jag städade lite på mitt rum och bäddade rent i sängen. Sen gick jag och William en runda med Boris. I eftermiddag var det dags för ridning igen. Denna gången lektion på islandshäst där jag har ridit innan. Det gick väldigt bra dock var det väldigt ovant och sitta på en sån liten häst när jag vant mig vid dom som är 1.70 höga i manken. Haha! ;) 
I morgon väntas körlektion igen är inte så taggad men när jag väl kommit dit så brukar det gå bra. Sen blir det nog en tur till gymmet då träningsverken börjar ge med sig. Vilket är väldigt bra då jag älskar och träna! :D 
 
Hoppas ni har haft en jättebra dag! 
Kram<3

Dagens outfit

 
 
 
 
 
 
 
Jacka Lager 157,Tröja Zara, Jeans "Molly" Gina Tricot 
 
Hej! I eftermiddag åkte hela familjen till Sölvesborg för att gå en runda där och då tog William dessa bilderna på mig. Bilderna blev verkligen så bra. Men jag passar bättre bakom kameran haha! ;) Efter vi hade varit i Sölvesborg så körde vi hem och lämnade Boris och sen körde vi in till stan och åt thaimat på en thai restaurang som heter Siam Garden. Verkligen såå god mat där!! Annars idag så har jag inte gjort alls mycket Har sån himla träningsverk från igår i hela kroppen haha! Just de ja övningskörde lite idag också det gick väldigt bra gjorde några missar men det är sånt som händer inga större missar men några små. Men det går verkligen framåt och körkortet känns inte som en omöjlighet iallafall! ;)
 
Hoppas ni har haft en jättebra dag det har jag haft! 
Kram! <3

En söndag med full fart

 
 
Äntligen har det kommit lite blommor som man kan fota hehe! ;)
 
Hej! Tidig morgon idag då jag var och provred en häst. Det gick väl sådär. Alltid svårt första gången man rider en ny häst tar lite tid innan man vet hur hästen fungerar och hur man ska rida den. Får se hur det blir förhoppningsvis så har jag en medryttarhäst igen och blir det inte den hästen så var det någon till i samma stall som behövde hjälp med sin häst så får helt enkelt se hur det blir. Spännande!! :D
Dock saknar jag ju Winston<3 Men livet måste gå vidare ändå. Men han kommer jag aldrig glömma! <3 
I eftermiddag har jag övningskört och tränat med pappa och William på pappas jobb då dom har ett gym där. Det känns i kroppen nu att jag har ridit och tränat är så trött och träningsverken börjar redan komma smygandes.. 
 
Hoppas ni har haft en jättebra söndag. Det har iallafall jag haft! Äntligen fått sitta på hästryggen igen! <3
 
Massa kramar<3