Måndagsmorgon och helgens händelser

 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från mitt och Williams kalas! 
Hej! Måndagsmorgon idag och jag börjar inte förrens tolv. Då jag har foto och sen slutar jag halv två. Så det är en väldigt kort dag. Så skönt! Helgen har varit väldigt bra. I fredags var jag och red på eftermiddagen och det gick bra. Efter jag ridit kom pappa och hämtade mig och sen körde vi och köpte thaimat. I lördags var jag inne i stan med mamma och William och sen på kvällen var jag på fest med några kompisar väldigt kul!! Igår städade jag rummet,övningkörde,tränade,sen bokade jag och pappa en resa till London i augusti. Så spännande! Det blir jag,pappa och William som åker då mamma måste vara hemma hos Boris. Igår fick jag verkligen hur mycket som helst gjort! Så skönt!

Födelsedagsmiddag

 
Alltså denna maten sååå god!<3 Från förra onsdagen på min födelsedag!<3
 
Hej! I lördags hade jag och William kalas för släkten väldigt trevligt. Dock kunde inte moster och kusinerna på mammas sida komma på lördagen så dom kom på söndagen istället. Så det var moster då, sen Emil och Tilda kusinerna då och sen Emils flickvän Ida och sen Emil och Tildas pappa också! Denna födelsedagen har varit så himla bra både i onsdags och sen lördag och söndag också!! <3 I söndags red jag också. Red för någon tränare och det gick bra. Red på ett annat sätt en vad jag är van vid men det var verkligen hur kul som helst och lära sig något nytt. Älskar utmaningar speciellt när det gäller ridning! Var i stallet i 3 timmar haha. Det tar sån tid för mig och mocka,packa mat och göra hästen i ordning. Dock red jag i 45min på de 3timmarna men ändå det tar tid men jag tycker bara det är kul! :D Dock blev jag förkyld i söndags så typiskt så energin var väl inte på topp när jag skulle rida och allt men men gjorde så gott jag kunde ändå. Var hemma från skolan både igår och idag. Dock har jag varit lite bättre idag. Tog ut trädgårdsmöblerna då vi har typ en balkong eller vad man ska kalla det för utanför uterummet så då sopade jag där och satte dit dom. Det är så mysigt och sitta där så orkade inte vänta till mamma eller pappa skulle sätta upp dom så tog saken i egna händer. Har även ridit islandshästar idag vilket gick bra. Övningskörde hem och det gick också väldigt bra så det är ju kul. Fick dessutom reda på att jag fått sommarjobb så kul! Pengar är verkligen mer än välkommet haha! ;) Vet redan vad jag ska köpa för pengarna. Ett nytt kamerahus! Detta året har jag verkligen bestämt mig för det!! Gissa vilket! ;) 

I morgon väntas körlektion så ska gå och lägga mig nu då jag är huuur trött som helst... Är fortfarande inte helt frisk så det är väl lika bra och gå och lägga sig nu! 
 
Godnatt! <3

Idag är det min tur och fylla 18år!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Råkade hålla siffrorna fel så det ser ut som det står 81 men så gammal är jag inte haha! ;)
Hej! Idag har jag gjort väldigt mycket först var jag hos optikern och fixade linser efter det så var jag på körlektion. Sen köpte jag hem fika då mamma var hemma idag och i och med jag fyllde år så köpte jag något gott vi kunde ha till fika. Jag har även varit på banken idag och fixat ett vanligt bankkort och sådär i och med att jag nu är 18år. Så skönt och ha det också fixat. Ikväll har vi varit på rökeriet och ätit middag. Det var jag som fick välja var vi skulle äta för någonstans och det var antingen en thairestaurang eller rökeriet. Det var inte så länge sen vi åt thaimat så det fick bli rökeriet och det var hur god mat som helst verkligen! En av mina favorit restauranger!<3
 
Hoppas er dag har varit jättebra för det har min verkligen varit med en massa gott och fina presenter!<3