Vita blommor och Morsdag

 
 
 
Hej! Idag är det morsdag som ingen har missat gissar jag på. Idag har vi varit i sommarstugan och träffat farmor och farfar och kusinerna. Vilket var trevligt. Annars jag jag inte gjort så mycket hoppas ni har haft en bra dag! 
Kram! 

Svartvitt hår

-Bild från google! 
Älskar verkligen Jasmine Karas hår så himla snyggt med svart vitt hår!! Hade verkligen inte tackat nej till att färga det så, så jäkla coolt och snyggt!! Åh vad jag blev sugen på att färga håret så nu!! Haha!! Vet inte om jag vågar eller skulle passa i det heller hehe! ;)  
 
 
Jag

Tacos

 
 
 
Hej! Igår var mamma och pappa på afterwork och William var i skolan på filmkväll så jag och Boris var hemma själva och fick därför äta middag själv så lagade tacos med kyckling<3 Så gott! Ska försöka äta glutenfritt så därför köpte jag några majs tacobröd det var vetemjöl i dom också men inte lika mycket som i vanliga. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket varit hos mormor och morfar och fikat så mysigt och var där<3. Har inte gjort så mycket mer tiden har verkligen gått hur snabbt som helst idag vilket är lite tråkigt då det går ännu snabbare till måndag! ;) Men nu är det inte långt kvar i skolan!! :D
 
Det har dessutom regnat från och till hela dagen väldigt tråkigt... Hoppas det blir finare väder i morgon! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
Godnatt!<3