The last day in October

 
 
 
Hej! Idag har jag haft fullt upp har knappt suttit stilla haha. Det började med att jag övningskörde efter det körde mamma och jag och handlade sen fikade vi och sen har jag refsat löv och äpplen. Efter det klippte jag gräset. Så tiden har bara försvunnit idag. Ska gå ut till kaninerna nu och ge dom lite mat och sen ska jag nog gå och lägga mig då jag är jättetrött haha. Kanske ska kolla lite på Tvd. Älskar den serien<3 Blir dock inte av att jag kollar på den så ofta.
 
Hur konstigt är det inte att det är sista oktober idag och första november i morgon tiden bara försvinner! Bara två månader kvar av 2015. Känns jättekonstigt verkligen!!
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! Kram<3
 

Friday

 
 
 
 Hej sitter just nu på ett kalas då mammas kompis har fyllt år. Sådär kul då jag mest väntar på att vi ska åka hem. Hehe! ;) Vi åt iallafall tacos till middag och till fika var det någon nutella tårta/glass sak. ;) 
Jag har iallafall tränat idag. Vilket gick väldigt bra. :)

Tack för alla fina kommentarer!! Blir så glad!! <3 :D

En trip till Kristianstad

 
 
Några bilder på Pyret jag tog för några dagar sedan. 
 
Hej! Idag har jag,pappa och Willam varit i Kristianstad och kollade i lite affärer fick med mig tre saker hem inte så intressanta en långärmad träningströja,en ask för minneskort och sen ett träningsband till mobilen. Vi stannade iallafall till i Bromölla på dit vägen då de har en restaurang där som heter Bella´s place. Där har de väldigt goda hamburgare så där åt vi lunch innan vi fortsatte mot Kristianstad. Vi fikade även på Espresso house i Kristianstad. Jag tog en Frapino med caramell med kaffe i också. Den var faktiskt god men väldigt söt haha. Tog en chokladmuffins också men tog den med mig hem då frapinon var så himla söt somsagt. Följ mig på instagram för lite mera vardagliga bilder då jag inte ha med mig systemkameran överallt. sarapettersson98 heter jag där så gå in och följ mig!! :D
 
Hoppas ni har haft en bra Torsdag! Kram<3