Första Advent

Hej! Igår var ju första advent. Herregud vad tiden har försvunnit. Snart är det jul och jullov! Längtar!! I helgen har jag haft ganska så fullt upp. I lördags var mamma,jag och William på Börjes på förmiddagen då det var lite ridgrejer jag behövde såsom ny säkerhetsväst då den gamla var för liten,ny ridjacka då den gamla även den var för liten jag fick inte plast med säkerhetsvästen under helt enkelt,sen vart det lite små saker såsom ridvantar,ridstrumpor det var nog det jag fick med mig hem. Välbehövliga saker. På kvällen sen hade mammas kompis kalas så var där en stund och åt middag sen körde pappa mig till Ida där hon hade liten fest. Väldigt trevligt och kul. Vi spelade hög musik och spelade vändtia väldigt viktigt att nämna var att jag vann! ;) haha!! 
Iallafall så åkte jag hem vid ett då jag skulle rida igår då. Ville vara någotlunda pigg när jag red. Red inte förrens vid ett på dagen! Men kände ändå att är jag uppe ännu längre så lär jag vara död. Men hade superkul så länge jag var där! <3 
Så i söndags red jag då som sagt vilket gick bra. Jag har inte vågat skriva detta innan då det inte var 100% säkert men nu när det är det så kan jag berätta att jag har en medryttarhäst!! Är så glad! Berätta mer om hästen och sådär någon annan dag. Nu måste jag verkligen sova!
Godnatt! <3

A christmas list

 
 
1. Pepparkakor eller lussebullar? Går inte att välja båda är så himla goda!!<3

2. Skumtomtar eller knäck? S K U M T O M T A R! ! ; )
3. Ischoklad eller marsipan? Om jag verkligen måste välja så ischoklad. Men isåfall farmors som hon gjort själv. 
4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar isåfall är inget fan av något av det när det bara är köttbullar utan potatis eller mos och brunsås. ;)
5. Julkorv eller julskinka? Julskinka! 
6. Lax eller sill? Måste jag välaj så lax. Har aldrig smakat sill. 
7. Sylta eller pastej? Leverpastej på smörgås är ju gott. ;)
8. Paradis eller Aladdin? Var jättelängesedan jag åt choklad från Paradis så får säga Aladdin! ;)
9.Revbensspjäll eller Janssons? Janssons isåfall. 

Är inget fan utav julmat därav de tråkiga svaren. Haha! ;)

10. Glögg eller julmust? Julmust lätt. Glögg kan slänga sig i väggen. Haha skämtar. Men gillar inte glögg. 
11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Inget av de, Har aldrig smakat dopp i grytan.
12. Ris a la Malta eller gröt? Gröt! Har aldrig smakat det andra vet knappt var det är. 
13. Hemma eller borta? Både och är lika mysigt! <3
14. Utomlands eller Sverige? Sverige under julen!! Har aldrig varit utomlands. ;) 
15. Ge eller få? Få. Eller ge är också kul men är man självisk så är man. Nej men köper bara typ godis till min familj men dom blir glada och det är ju kul och köpa julklappar så både och. 
16. Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på greveholm! Hur mysigt som helst. Har inte sett Sunes jul tror jag inte iallafall. 
17. Chokladkalender eller paketkalender? Paketkalender! Tycker inte om chokladen i chokladkalenden. Även fast vi inte ha paketkalender längre.
18. Plastgran eller äkta? Både och. Just nu har vi en plastgran Eller ja två. Jag har en på mitt rum också. Två vita. Men det finns inget som slår en vanlig gran. 
19. Arne Weise eller Ernst? Vet inte ens vilken Arne Weise är hehe. Så Ernst. 
20. När vill du att första snön ska falla? Gärna lagom till första advent!
21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Ja! 
22.När är det dags att pynta? Vet inte riktigt i helgen någon gång. 
23. Kan du komma på något negativt med julen? Absolut. Inte direkt för min egen del dock. Det gör ont att tänka på alla de som sitter ensamma på julen, eller som på något vis inte har en fridfull jul. 
24. Favorit julfilm? Polarexpressen. Bästa filmen!! Har sett den så många gånger. Sen Albert och Herbert. Har sett den en hel del också även Myseriet på Greveholm!! <3
25. Favorit julkalender? Albert och Herbert, Pettsson och Findus. Kommer inte på någon mer men det var någon som var väldigt bra som gick för något år sedan. Och ja jag älskar julen och julkalendrar! ;)
26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? När julen är över känns det alltid så tråkigt och tomt då det är ett helt år kvar till nästa och sen känns det så konstigt när det är över då det går så snabbt. 
27. När öppnar du dina julklappar? Efter Kalle och julmaten
28. Favorit juldoft? Doften av lussekatter,pepparkakor. Säkert flera men kommer inte på några just nu. 
29. Vad framkallar mest julstämning? Julmusik, att julpynta, alla julsaker i butikerna, julblogginlägg typ som dessa och andra jul 
30. Vad är viktigast med julen? Att visa kärlek och tacksamhet till nära och kära. 

Shopping från Göteborg

Från Toppen 150kr
 
Från Toppen 150kr
 
 
Från Zara 179kr
 
Från Gina Tricot 299kr "Molly"
 
Från Veromoda 260kr
 
Från TGR 20-30kr
 
Resten är från Lager 157:
150kr
 
60kr/st
 
150kr
 
30kr!!
30kr!!
 
 
30kr!!
 
Detta var allt jag fick med mig hem från Göteborg. Dock handlade jag lite på ikea men det fotade jag inte. Tyckte inte det var så intressant och visa då jag inte köpte något intressant där. 
Kram<3