Första Advent

Hej! Igår var ju första advent. Herregud vad tiden har försvunnit. Snart är det jul och jullov! Längtar!! I helgen har jag haft ganska så fullt upp. I lördags var mamma,jag och William på Börjes på förmiddagen då det var lite ridgrejer jag behövde såsom ny säkerhetsväst då den gamla var för liten,ny ridjacka då den gamla även den var för liten jag fick inte plast med säkerhetsvästen under helt enkelt,sen vart det lite små saker såsom ridvantar,ridstrumpor det var nog det jag fick med mig hem. Välbehövliga saker. På kvällen sen hade mammas kompis kalas så var där en stund och åt middag sen körde pappa mig till Ida där hon hade liten fest. Väldigt trevligt och kul. Vi spelade hög musik och spelade vändtia väldigt viktigt att nämna var att jag vann! ;) haha!! 
Iallafall så åkte jag hem vid ett då jag skulle rida igår då. Ville vara någotlunda pigg när jag red. Red inte förrens vid ett på dagen! Men kände ändå att är jag uppe ännu längre så lär jag vara död. Men hade superkul så länge jag var där! <3 
Så i söndags red jag då som sagt vilket gick bra. Jag har inte vågat skriva detta innan då det inte var 100% säkert men nu när det är det så kan jag berätta att jag har en medryttarhäst!! Är så glad! Berätta mer om hästen och sådär någon annan dag. Nu måste jag verkligen sova!
Godnatt! <3