Tisdag

Min fina färgglada kalender<33 Är verkligen hur nöjd som helst fortfarande med denna köpte den i somras för att ha till skolan och tycker fortfarande att den är hur fin som helst och man blir verkligen glad utav färgen. Kommer lätt skaffa en färgglad kalender till nästa termin! 
 
Hej! Idag fyller min lillebror 15år grattis! (om du ser detta)<3 Eftersom det är min lillebrors födelsedag så åt vi middag på en restaurang vilket var väldigt gott åt någon lövbiff med beasås och stekt potatis mycket gott. 
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt men vill så gärna lägga upp ett inlägg om dagen. Iallafall i morgon är det praktik som gäller och sen är det påsklov skönt men samtidigt lite tråkigt eftersom jag knappt har några planer alls konstigt att man ändå längtar efter att vara ledig men man ska ändå inte göra något men det är nog känslan av att slippa har något och kunna sova så länge man vill. Något jag vill göra varje dag detta lov är att ut och jogga en runda hade varit perfekt och kommit igång men det på lovet men jag får se lär ju inte bli av men lite önsketänkande ;) Iallafall så fyller jag år det är inte så dumt det och mamma,jag och lillebror ska till Kristianstad nästa onsdag för mamma var ledig då. Väldigt roligt då Kristianstad är en väldigt mysig stad och nu har dom fått dit Gina Tricot,Kicks och sådär så nu vill jag hellre till Kristianstad än till Karlskrona för tycker Kristianstad är mysigare. Men Karlskrona kommer jag ju till ändå då jag är på läkarbesök där ibland! 
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
Kram!

Måndag

 
 
Hej! Denna måndag har verkligen varit grå,trist och regnig det har till och med snöat... Idag har jag varit i skolan som vanligt fick då reda på att engelskan är inställd på torsdag vilket betyder att jag är ledig och därför får en extra lov dag vilket jag verkligen inte tackar nej till. I morgon skulle jag har ridit men det blev inställt pga vädret det är säkert hur blött som helst på grusvägen påväg ner till paddocken och i paddocken också skulle tro att det är därför. Ridningen är framflyttad en vecka och startar nästa vecka vilket är väldigt surt då jag sett framemot i morgon och få sitta på hästryggen igen men men. 
 
I morgon fyller världens bästa lillebror 15år och då ska vi äta på restaurang så gott<3 Dock blir det inte thaimat (det godaste som finns) men nästa måndag då ska jag äta thaimat för då fyller jag år och får bestämma mat och restaurang. Dock blir det jättegod mat och bra restaurang i morgon också. Rättså bra att lillebror inte valde thaimat för då hade det blivit thaimat 3gånger på 2veckor. För pappa och jag åt thaimat i lördags då mamma och lillebror var iväg lillebror var på konfaläger och mamma var i Kristianstad med mormor och moster. 
 
Hoppas ni har haft en bra måndag! 
 
Kram! 
 
 

Söndag

 
 
Två bilder från mitt rum. 
Hej! Sista veckan innan lovet börjar i morgon. Längtar så himla mycket till lov. Men denna vecka blir kort i morgon blir en långdag men sen på tisdag slutar jag tidigt på onsdag blir en lång dag då det är praktik sen på torsdag blir också en kort dag då jag ska göra matteprovet på tisdag istället för torsdag och får då sluta tidigt på torsdag så skönt. På fredag är det ju röd dag så då är jag ändå ledig. 
På tisdag står ridning på schemat ska bli så himla roligt att rida igen så länge sedan sist<33 Dessutom fyller lillebror år på tisdag så då ska vi ut och äta hela familjen mysigt!
 
Idag har jag gjort så lite som möjligt har inte mått så bra så har mest tagit det lugnt men ändå gjort lite så som att gå med hunden,ta ut kaninen och bakat amerikanska pannkakor till lunch<333 Sen städade jag skrivbordet i kväll då det var dammigt måste plocka in kläderna som ligger på golvet nu innan jag går och lägger mig sp det ser någotlunda städat ut på mitt rum för en gång skull! ;)
 
Hoppas ni har haft en bra söndag! 
 
Kram!