Sunday

 
Glöm inte följa mig på instagram @sarapettersson98
Hej! Idag har jag först övningskört en runda med pappa och lillebror efter det så var det bara hem lite snabbt och äta lunch och sen iväg till stallet för att rida ut en runda. Winston skötte sig väldigt bra han var dock väldigt pigg och ville gärna galoppera när vi skulle trava haha. Ville att han skulle skritta på lite snabbare och då började han trava istället. Han hade verkligen överskottsenergi men det är ganska förståligt då han har vilat någon vecka då det inte har gått och rida. Det var iallafall väldigt kul och väldigt fint väder. Idag var fjärde dagen jag red så kul och vara igång igen hoppas temperaturen håller sig på plusgrader så det går och komma igång ordentligt med ridningen igen och att det inte blir alldeles för blött i paddocken. Iallafall efter uteritten så pysslade jag om honom och sen fick han gå ut i hagen igen efter jag hade släppt ut honom hjälpte jag till och rulla in en hösilagebale och dom väger inte lite haha. När vi hade rullat in den i stallet så mockade jag och putsade stövlarna,tränset och sadelgjorden. Var i stallet i tre timmar och dom timmarna gick väldigt snabbt. Men det är ju så himla kul och vara i stallet!! <3

The best day of the week

 
 
Några fler bilder från när pappa och jag gick en runda i nytorpet för en vecka sedan. 
 
Hej! Idag har jag först varit i skolan en stund efter skolan så tog jag bussen hem. Sen cyklade jag och handlade då frysen slutade funka i går så fick vi köra upp allt som låg i frysen till farmor och farfar. Men nu funkar nog frysen igen hehe... Men iallafall så kunde inte jag leta upp något och äta så det fick bli en sallad utan sallad ifrån salladsbaren. ;) Tog bara räkor,kycklingspett,skinka och ost. Ifall det är någon som undrar! ;) Hehe! I eftermiddags var jag i stallet från halv fyra sen kom jag innanför dörren vid sex. Tiden bara försvinner när man är i stallet. ;) Tar ju lite tid och göra honom i ordning med att borsta,sadla,tränsla och sätta på benskydd sen ska jag ta på mig ridstövlar (som tar lång tid att ta på sig då det är andra gången jag rider med dom...) sen måste jag sätta på mig sporrarna,hjälm och väst.. Tar ju nästan lika lång tid som att göra hästen i ordning. Haha! Inte riktigt.. Efter jag ridit måste jag sadla och tränsa av ta på täcket igen och sen putsa tränset och sadelgjord, sen putsa mina stövlar och sporremmarna. ;) Så ja tiden springer bara iväg. Men det gör verkligen ingenting då det är SÅÅÅ himla kul och göra allt detta. Hade kunnat vara i stallet ännu fler timmar och pysslat haha! Bästa och mysigaste stället! <3
Iallafall när jag kommit hem från stallet körde jag,pappa och William och köpte thaimat! Så gott! Jag var hur hungrig som helst!!<3 Efter vi ätit spelade vi De försvunna diamanten (ett sällskapsspel) vilket vi har börjat göra hela familjen dock är mamma inte hemma idag. Men det var väldigt kul iallafall! Jag vann bägge gångerna så kan vara därför det var så kul! ;)
Har verkligen saknat och blogga men i brist på bilder så har det inte blivit något inlägg. Men om någon månad är det vår och förhoppningsvis roligare och fota!
 
Kram! <3 

Ett paket med ridstövlar

 
 
 
 
En bra sak med de nya stövlarna var den lilla flärpen som skyddar den man drar upp dragkedjan med så man inte skaver sadeln. Så de nya var bättre på det sättet hoppas bara dessa håller också! Så inte dragkedjan spricker som på de andra. Men dom som jobbar på Hööks sa att de aldrig hade varit med om att dragkedjan spruckit på denna modellen så håller tummarna på att de inte gör det! :D Åh är kär i dessa stövlarna dom är sååå snygga!! <3 Från Hööks somsagt och ni kan hitta dom HÄR!!
 
Kram<3