Watermelon

 
 
Några bilder jag tog idag på en vattenmelon. Haha ;)
Har blivit mycket bilder på frukt eller mycket och mycket två inlägg på rad nu som innehåller bilder på frukt! ;) Eller jordgubbar är ju bär menmen nästan samma sak! ;)
 
Hej! Idag har varit en lugn dag har känt mig seg och trött så har inte orkat göra så mycket. Skulle gått en längre runda med hunden men efter en liten bit blev han halt och slickade under ena fram tassen så det var bara till att vända och hem och tvätta av tassen. Efter det gick vi in och då vilade han en bra stund sen kollade jag honom om han haltade fortfarande vilket han gjorde sen la han sig och sov igen och sen gick lillebror en runda med honom och då var han inte halt. Nu ikväll var han ute och busade i trädgården och då såg jag inget heller så det var väl något han trampat på eller sträckt sig eller något. Var iallafall inget långvarigt som tur väl. Han har blivit halt på något utav benen varenda år sen vi köpte honom. Stackare!<33
 
Hoppas ni har haft en bra fredag! Kram<3
 

Jordgubbar och proteinchoklad

 
Hej! Igår när mamma och jag var och handlade köpte vi jordgubbar och jag köpte en Gainomax proteinchoklad inte för att ha efter jag har tränat utan åt den bara för att den är så god!<3 Haha! ;)
Idag har jag inte gjort så mycket än. Min lillebror är hos kusinerna och mamma och pappa jobbar så därför är jag hemma själv. Har iallafall givit kaninerna lite mat och ätit frukost själv havregrynsgröt med skivade äpplen blev det för min del. Väldigt gott<3 
Hoppas ni får en bra fredag. 

Nytt till kamerautrustning samlingen

Var och hämtade ut detta paketet idag...
Som innehöll denna 
 
En ny kamera väska!! Så glad! Dock kanske den inte är världens snyggaste väska men praktisk är den. Såg den på Clas Ohlsson fast i någon beige grön färg. Men ville hellre ha den i svart så gick in på Cdon.com och hittade den för 399kr i svart istället för 499kr och beige/grön. Är väldigt nöjd med denna kamera väska då den är väldigt rymlig. Min gamla var väldigt sliten och den har jag dessutom fått laga.. Denna känns mycket bättre och mer fack och dessutom större kan inte bli bättre. (Klicka på bilden för att komma till där ni kan köpa den) Den heter "Lowepro Event Messenger 250"