The red moon

 
Samma bild förrutom att jag har förstorat månen på den andra bilden! Tog självklart fler bilder men bjuder på dessa två så länge. Är så glad att jag steg upp och fotade månen igår. Vaknade av mig själv vid halv 5 och hade ställt klockan på kvart i fem tror jag. Men kunde bara inte somna om en kvart så gick upp och tog kameran och stativet. Hade förberett på söndag kvällen så det var bara att bära ut allt på balkongen och fotografera. Tog massa bilder och var kanske ute cirka en halvtimme och bara fotade. Men så värt det. Ångrar verkligen inte att jag steg upp och fotade!!<3 Men 2033 eller när det var näst ska jag har bättre utrustning och vara bättre förbered! Måste öva mer på att fotografera månen! Då ska det blir bättre bilder! Haha! ;) Utrustningen gör ju faktiskt inte allt utan det är den som står bakom kameran som gör jobbet! ;) 

Sunday

 
Åt detta till middag i Torsdags, så gott!!<3 
 
Hej! Idag är det söndag och Boris ska få busa med en valp om några timmar ska bli väldigt kul och det tror jag Boris också kommer tycka! Nu ska jag går ut och träna Boris lite så han är blir lite tröttare så han inte är helt galen sen när han ska busa med valpen. Ikväll ska jag dessutom får övningsköra igen så det blir en väldigt bra dag!! :D
Hoppas ni får en fin söndag! Kram<3

Saturday and some new things for autumn

 
 
 
Bikbok
 
Zara
 
New Yorker
 
New Yorker
 
The Body Shop
 
(Köpte även en svart halsduk på New Yorker jag glömde fota, Köpte ett par svart jeans också, på Gina Tricot, högmidjade och de hette Molly länk HÄR)
 
Detta var det jag köpte på Emporia! Så nöjd!!
 
Hej! Idag har jag varit med mamma och handlat och sen i kväll har jag varit och ätit på restaurang igen, denna gång med familjen och pappas kompis. Annars har det inte hänt något mer. Tiden har bara försvunnit!!
Hoppas ni har haft en bra dag<3
Kram!<3