Drömfångare

 
Mamma och pappa var på Gotland från torsdag till söndag och då bad jag dom kolla efter en drömfångare till mig och det hittade de. Så glad blev jag! Har velat ha en sån ett tag nu så det var perfekt.<3
 
Hej! Idag har jag jobbat som vanligt sen hem och ätit middag och sen har jag inte gjort mer det är såhär mina dagar ser ut nu när jag jobbar. ;)
 
Kram<3

Pink flowers in the garden

 
 
Hej! Idag har varit en vanlig jobbdag sista veckan nu innan jag tar lov, så skönt!! Men samtidigt tråkigt då jag trivs väldigt bra på pappas jobb och alla är så trevliga! :D
 
Dock har det hänt en väldigt tråkig sak. Farfar är inlagd på sjukhus. Idag har han varit inlagd i en vecka och fler kommer det tyvärr bli... Älskade farfar<33 Inte kul och veta att han har ont och inte mår bra.. Det är magen han har problem med... Han kommer vara inlagd i flera veckor och eventuellt månader om han har otur. Så himla tråkigt!! 
 
Kram<3

Tisdag

 
Hej! En helt vanlig tisdag bestående utav jobb börjar nu lida mot sitt slut. Tur är väl det då jag har varit väldigt trött och seg idag. Men överlevde dagen! ;) I morgon väntas jobb i vanlig ordning och sen inget speciellt som händer på kvällen. Trivs verkligen hur bra som helst på jobbet och de andra sommarjobbarna är jätte trevliga också. Ser båder framemot när sommarjobbet är över men samtidigt inte då jag verkligen kommer sakna alla dom andra sommarjobbarna.